top of page

Word lid

Welkom!

 

​Wat leuk dat je lid wilt worden van DKV Victoria. Je bent van harte welkom! Je kunt het inschrijfformulier downloaden. Na het invullen kun je het mailen naar secretaris@dkvvictoria.nl. Hieronder vind je belangrijke informatie met betrekking tot het lidmaatschap. 

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Allereerst goed om te weten: Gezinnen waar de financiële mogelijkheden beperkt zijn kunnen aanspraak maken op een bijdrage van het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

bewerktkampioenschap.jpg

DKV Victoria heeft veel te bieden

DKV Victoria wil graag een vereniging zijn voor zowel de prestatiegerichte als de recreatieve sporter. Er worden daarom veel gezellige en sportieve activiteiten georganiseerd waarbij kinderen (en volwassenen) veel plezier hebben. DKV Victoria kenmerkt zich als een zeer sociale vereniging. Mensen gaan op een prettige, respectvolle manier met elkaar om.

We doen het samen

Een gezellige en actieve sportvereniging wordt je niet zomaar. Daarvoor zijn leden nodig die zich als vrijwilliger inzetten voor de club. Wij verwachten dat alle leden een steentje bijdragen. Lid worden (of ouder zijn van een jeugdlid) betekent dat je meehelpt met bijvoorbeeld kantinediensten, organisatie van activiteiten, onderhoud van materiaal, etc. Help mee!

Korfbalseizoen

Het korfbalseizoen loopt van september (soms nog een deel van augustus) tot en met juni. Er wordt op het veld gestart, vanaf november spelen we in de zaal, en vanaf eind maart wordt er weer op het veld gespeeld. Tijdens de overgang van veld naar zaal en vice versa zijn er vaak enkele vrije weekenden (die meestal gelijk vallen met schoolvakanties). Gemiddeld worden er 26 competitiewedstrijden in een jaar gespeeld. De wedstrijden worden door de korfbalbond ingepland.

Trainingsdagen en wedstrijddagen

Onze trainingsdagen zijn op dinsdag- en donderdagavond. Naast de trainingen zijn er vanaf de F-jeugd elk weekend op zaterdag wedstrijden. Er wordt dan in competitieverband gespeeld tegen andere verenigingen. Afhankelijk van de indeling bestaat het jaar uit een of twee veldcompetities en een zaalcompetitie. De wedstrijden worden zowel op het eigen veld (thuis) als bij andere verenigingen (uit) gespeeld. De spelers dienen minimaal 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn (tenzij anders afgesproken binnen het team).

Jeugdleden

Je kunt al vanaf 4 jaar komen korfballen. Als Kangoeroe/Welp begin je met trainen.

Plezier hebben staan voorop, er worden spelletjes met de bal gespeeld. Wanneer

je iets ouder bent kun je meedoen met wedstrijden. Kom een paar keer gratis

proeftrainen om de sfeer te proeven en te ontdekken of korfbal iets voor jou is.

Er zijn jeugdteams van 6 t/m 18 jaar. De indeling is als volgt:

F-jeugd: 6-8 jaar

E-jeugd: 8-10 jaar

D-jeugd: 10-12 jaar

C-jeugd: 12-14 jaar

B-jeugd: 14-16 jaar

A-jeugd: 16-18 jaar

Senioren

Bij DKV Victoria spelen er teams in de wedstrijdsport en in de breedtesport. Hierdoor kunnen we een plek bieden aan de prestatiegerichte als de recreatieve korfballer. Het is ook mogelijk om alleen te trainen. Heb je nog nooit gekorfbald, maar ben je wel nieuwsgierig? Kom dan een keertje gratis proeftrainen om te ontdekken of korfbal iets voor jou is.

Contributie 2023 - 2024

Senioren (vanaf 19 jaar) € 305,00 (incl. 5 loten Grote Club Actie á € 3,- en incl. deelname aan kledingfonds)

Junioren (16 t/m 18 jaar) € 243,00 (incl. deelname aan kledingfonds)

Aspiranten (12 t/m 15 jaar) € 197,00 (incl. deelname aan kledingfonds)

Pupillen (6 t/m 11 jaar) € 175,00 (incl. deelname aan kledingfonds)

Kangoeroes/Welpen (3 t/m 5 jaar) € 78,00 (excl. deelname aan kledingfonds)

Trainende senioren (vanaf 19 jaar) € 168,00 (incl. 5 loten Grote Club Actie á € 3,- en excl. deelname aan kledingfonds)

Trainende Junioren (16 t/m 18 jaar) € 143,00 (excl. deelname aan kledingfonds)

Niet spelende leden € 100,00 (excl. deelname aan kledingfonds)

Studenten (vanaf 19 jaar) krijgen € 15,- korting op vertoon van studentenpas.

Peildatum voor de leeftijd is 1 januari.

Gezinnen waar de financiële mogelijkheden beperkt zijn kunnen aanspraak maken op een bijdrage van het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

bottom of page