top of page
Turf field_edited.png

Commissies

Net als de meeste verenigingen zijn wij afhankelijk van de vrijwillige inzet van onze leden. Om de taken zoveel mogelijk te verdelen zijn er binnen DKV Victoria daarom veel verschillende commissies opgericht, waar het bestuur nauw mee samen werkt.

Interieurcommissie

De interieurcommissie zorgt ervoor dat de kantine en de gangen er gezellig uitzien. Denk daarbij aan foto’s van de clubteams die ieder jaar genomen worden. Het aankleden en inrichten van de kantine. Dit in overleg met de kantinecommissie en de BSO.

Scheidsrechters-commissie

Deze commissie is verantwoordelijk voor het inplannen van (verenigings)scheidsrechters voor alle thuiswedstrijden. Daarnaast houdt de commissie zich bezig met het werven en opleiden van scheidsrechters.

Pinksterkamp-commissie

Vraag een Victoria-lid naar het Pinksterkamp en je krijgt een enthousiast verhaal over een kamp waar je je meteen thuisvoelt, non-stop aan het lachen bent, actief bent en nieuwe vrienden maakt binnen de vereniging. De Pinksterkamp-commissie is verantwoordelijke voor de facilitaire organisatie van dit kamp. De 'crea-commissie' is verantwoordelijk voor het actieve programma.

Kledingcommissie

DKV Victoria maakt gebruik van een kledingfonds. De wedstrijdshirts worden door de club aangeschaft en in bruikleen gegeven aan de leden. De kledingcommissie is verantwoordelijk voor de distributie en controle van de wedstrijdshirts en het contact met de kledingleverancier.

Club van 50

Het doel van de ‘Club van 50’ is om een extra bijdrage aan commissies te geven waarvoor binnen de vereniging geen geld is. Iedereen kan lid worden van de Club van 50: gezin, team, bedrijf, lid, opa en oma etc. Samen bepalen we jaarlijks welke wensen we laten uitkomen. Voor EUR 50,- per seizoen ben je lid en krijg je een mooi plaatje op het bord van de ‘Club van 50’ die in ons clubhuis hangt.

Kantinecommissie

De kantinecommissie houdt zicht bezig met datgene dat direct of indirect betrekking heeft op de goede gang van zaken in de kantine.

Denk aan inkoop, verkoop  en voorraadbeheer, kantineroosters, verhuur en schoonmaak.

Materiaalcommissie

De palen, ballen, kleedkamers, het veld, alles moet onderhouden worden, zodat wij wekelijks kunnen korfballen. De materiaalcommissie ziet erop toe dat alles functioneert en gerepareerd wordt wanneer dat nodig is.

JTC

JTC staat voor Jeugd Technische Commissie. Deze commissie is verantwoordelijk voor alle korfbalgerelateerde activiteiten voor de jeugd. Denk aan het samenstellen van jeugdteams, werven en begeleiden van trainers en opstellen van selectie- en wisselbeleid. 

Evenementen-commissie

Verantwoordelijk voor het organiseren van nevenactiviteiten voor de jeugd, senioren en niet-spelende leden/aanhang. Terugkerende activiteiten zijn o.a. BigVic show, Sinterklaasfeest en de Pubquiz.

Sponsorcommissie

Dankzij onze sponsors kunnen we diverse activiteiten organiseren en materialen aanschaffen voor de hele vereniging. Bijvoorbeeld clinics van vooraanstaande trainers, het Pinksterkamp, nieuwe ballen en meer. De sponsorcommissie onderhoudt het contact met bestaande sponsors, maakt afspraken en werft nieuwe sponsors.

bottom of page