top of page

De gezelligste korfbalvereniging van Diemen

DKV Victoria wil graag een vereniging zijn voor zowel de prestatiegerichte als de recreatieve sporter. Er worden daarom veel gezellige en sportieve activiteiten georganiseerd waarbij kinderen (en volwassenen) veel lol hebben met elkaar. DKV Victoria kenmerkt zich als een zeer sociale vereniging. Mensen gaan op een prettige, respectvolle manier met elkaar om.

PHOTO-2022-03-02-21-45-24.jpg

DKV Victoria is ontstaan uit een aantal fusies en bestaat al meer dan 100 jaar! De eerste vereniging is in 1917 opgericht. Vind je het leuk om hier meer over te weten, lees dan verder bij Historie

De vereniging heeft een veld en een gezellige kantine  op het sportpark in Diemen. DKV heeft een grote jeugdafdeling met enthousiaste trainers., die begeleid worden door een Jeugd Technische Commissie.  Daarnaast zijn er een aantal senioren teams die zowel in de wedstrijdsport (prestatiegericht) als in de breedtesport uitkomen.

Nieuwsgierig?

Wil je kennis maken met korfbal, de sfeer proeven bij DKV of je kind mee laten trainen? We zien je graag op één van onze trainingsdagen of wedstrijddagen. Bekijk meer informatie om te zien wanneer deze zijn.

bottom of page