top of page
  • Iris

Sint op bezoek bij DKV Victoria

Bijgewerkt op: 4 dagen geleden


Sinterklaas komt heel graag naar Victoria. Victoria is een levendige leuke korfbalvereniging met heel veel leuke en sportieve leden. Vooral de kinderen van de F, de E en de kangoeroes staan bij Sint en de Pieten bekend als hele leuke kinderen. Ze mogen van de Sint dan ook wel wat vaker hun schoen zetten. De kantine wordt altijd goed bemenst door Fab en haar trouwe trawanten. Dat verhoogt de feestvreugde. Gelukkig zijn er ook altijd heel veel ouders die graag meezingen en meedansen. De ouders die buiten hebben staan wachten hebben heel wat gemist.

Ook deze vrijdag was het weer ouderwets gezellig. Lieke leek afwezig, maar bleek er toch te zijn. Regelmatig werd de polonaise ingezet. Leo had altijd een passend liedje paraat. Ik hoorde de Macarena, Viva Hollandia en Reinoud verklapte de eerste vraag voor de pubquiz op 13 januari. Dan zijn de Sint en de Pieten alweer in Spanje. Zij kunnen helaas niet meedoen aan de pubquiz. De Pieten werden zo enthousiast door de dansende ouders en kinderen dat zij de hele tijd hebben meegedanst. Ze waren zo moe dat ze bij het bezoek daarna spontaan in slaap vielen.


De Sint heeft zijn Piet de opdracht gegeven om bij alle kinderen van Victoria veel lekkers in de schoen te doen. De mandarijnen gaan vanaf nu naar de kinderen van EKVA. Kortom, een geweldig feest. De Sint kijkt nu alweer uit naar de dansende en zingende ouders bij het DKV Sinterklaasfeest 2023.


9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

PubQuiz

Comments


bottom of page