Nieuws

We beginnen langzaam weer...

 

Na een maandenlange lockdown kwam er onlangs in de persconferentie een klein beetje licht aan de horizon.

De jeugd tot 18 jaar is al een aantal weken wekelijks op de velden te vinden. Zij trainen elke week en hebben elke zaterdag een leuke activiteit. Dit is soms een clinic, soms een onderlinge wedstrijd of een leuk spel. Wil je meedoen, super leuk! Geef je even op via de teammanager dan weten ze dat je erbij bent!

Inmiddels zijn de trainingen uitgebreid met spelers tot 27 jaar. De S3 en de S4 trainen op de dinsdagavonden naast de jeugd. Voor de selectie zijn de donderdagavonden gereserveerd.
Dan zijn er nog spelers boven de 27 jaar. Zij mogen onder de huidige maatregelen nog niet in groepsverband het veld op. Aan hen biedt DKV Victoria de mogelijkheid om in aparte tweetallen te trainen.

 

Uiteraard is een ieder vrij om wel of niet aan de trainingen deel te nemen. Mits men zich houdt aan de inmiddels bekende gezondheidsvoorwaarden. We hopen natuurlijk wel dat alle teams zo compleet mogelijk zijn bij de trainingen. Korfbal is ten slotte een teamsport.

 

Als bestuur vinden we het belangrijk dat iedereen die traint of training geeft zich hier veilig bij voelt. Om die reden hebben we een formulier laten maken met een gezondheidscheck.
We vragen iedereen boven de 18 jaar dit formulier voor elke training in te vullen. Na 10 dagen worden deze vernietigd.

 

Het formulier is te bereiken d.m.v een QR code. Deze zijn te vinden op posters bij de kantine. Het formulier vind je hier.

 

 Blijf gezond en hopelijk tot snel!

 

Het bestuur

 

Bij het gebruiken van deze site kunnen cookies geplaatst worden. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord.
Ok